Om oss

Svettkliniken Stockholm är ledande inom injektionsbehandlingar mot hyperhidros. Vi följer rekommendationer som Universitetssjukhusen i Sverige ger för dosering. Det innebär att alla våra patienter får vård enligt riktlinjer, forskning och beprövad erfarenhet. Svettkliniken Stockholm strävar efter att varje patient ska få så lång effekt som möjligt av behandlingen. Mallar för var injektionerna ska ges utvecklas och förbättras i sambans med de rön som görs. Vi anpassar givetvis behandlingen efter patientens svettmönster.

Dr Peter Svamo

Dr Peter Svamo är legitimerad läkare och grundare av Svettkliniken Stockholm. Han har tidigare tjänstgjort vid Universitetssjukhuset i Trondheim, Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och Capio S:t Görans Sjukhus i Stockholm. Idag är Svettkliniken Stockholm ledande inom behandlingar med injektioner av läkemedel mot överdriven svettning. Mycket tack vare Peters engagemang för patientgruppen. Idag driver han även Stadskliniken, där andra genanta sjukdomar som hirsutism och nagelsvamp behandlas.

”Svettkliniken Stockholm ser personen bakom svettningen. Vi är medvetna om vad det innebär att ha hyperhidros, vilket handikapp det medför i livet. Det är fantastiskt att se hur personer förändras efter en svettbehandling.”

– Dr. Peter Svamo